REKLAMI GEÇ

Basmacı’dan Kaymakam’a “evet” eleştirisi

Basmacı’dan Kaymakam’a “evet” eleştirisi

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli’nin Beyağaç Kaymakamı Necdet Özdemir’in sosyal medya hesabından anayasa değişikliği referandumu için, “Güçlü bir Türkiye için bende varım” şeklinde paylaşımda bulunmasını eleştirdi. CHP’li Basmacı, “Beyağaç’taki her ‘evet’ oyuna şaibe düşmüştür. Evet’lere devlet elini bulaştırmak devletimize de hainliktir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2017 Salı, 18:53

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, yazılı açıklama yaptı. Beyağaç Kaymakamı Necdet Özdemir’i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle eleştirdi. Son vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesiyle geçen yıl aralık ayında Beyağaç Kaymakamlığı’na atanan Necdet Özdemir’in, sosyal medya hesabından, “#BenDeVarım Güçlü bir Türkiye için elbette varım…” şeklinde paylaşım yaptığını belirten Basmacı, Vali ve kaymakamların iktidarın değil devletin memurları olduğunu belirterek, “Beyağaç’taki her evet oyuna şaibe düşmüştür. Kaymakam nasıl baskı yaptı diye düşüneceğiz. Evetlere devlet elini bulaştırmak devletimize de hainliktir. Devlet hepimizin” dedi.

Kaymakam Özdemir’in Burdur Yeşilyuva Kaymakamlığı’ndan Denizli Beyağaç Kaymakamlığı’na atandığını belirten Basmacı, “Burdur Yeşilyuva’dan Beyağaç Kaymakamlığı’na atanan Necdet Özdemir, Beyağaç’ı beğenmemiş olacak ki, en kısa zamanda başka bir vatan toprağında görev yapmak için bu tarz bir paylaşım yapma ihtiyacı duymuştur. Referandum sürecine dair herkes özgür iradelerini ortaya koyabilir. Ancak devlet adına görev yapan isimlerin açık bir şekilde bu tarz paylaşımlar yapmaları akıllara soru işareti getirmektedir. Bizim de aklımıza şirin ilçemiz Beyağaç’ı sevmemiş şeklinde bir düşünce oluştu. Umarım yanılıyoruzdur. Bizler devlet ve millet adına çalışmalarını izlemek ve takdir etmek isteriz” diye konuştu.

Beyağaç Kaymakamı Necdet Özdemir ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı