REKLAMI GEÇ

CHP’de Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Şeniz Doğan Süzek, iddialı başladı

CHP’de Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Şeniz Doğan Süzek, iddialı başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Sabri Yıldız ve Sedat Demirci’den sonra Merkezefendi Belediyesi için üçüncü aday adayını bugün seçmenlerine tanıttı. Tanıtım parti binasındaki bir balkon konuşmasıyla yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2018 Cuma, 14:19

CHP; 31 Mar 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Merkezefendi Belediye Başkanlığı için üçüncü aday adayı Avukat Şeniz Doğan Süzek’i, parti binasında yapılan toplantı ile açıkladı. Parti binasının önünde yapılan tanıtım toplantısında Şeniz Doğan Süzek balkondan yaptığı konuşmayla partililere seslendi.

Kalabalık bir topluluk önünde yapılan aday adaylığı açıklamasında, önce CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker konuştu. Sözlerine “Bugün bir ilki yaşıyoruz” diye başlayan Varlıker, Şeniz Doğan Süzek’in CHP’de ilk kadın aday adayı olduğunu belirterek, “Şeniz Doğan Süzek, hak, hukuk ve adalet anlayışına sahip bir kişiliğe sahip” dedi.

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan ve 39 yaşında bir çocuk annesi olduğunu belirtip örgütlü toplumu savunan ve ona hizmet etmeyi amaçlayan birisi olduğunu söyleyen Şeniz Doğan Süzek, “Sizlerin desteğini isitiyorum. Topluma hizmet etmeyi seviyorum, inançlıyım ve tecrübeliyim. Projelerimiz hazır”dedi.

“Ben CHP’li olmadım, CHP’li doğdum” diyerek sözlerini sürdüren Şeniz Doğan Süzek, artık Merkezefendi’ye kadın elinin değmesi gerektiğini belirterek, “Merkezefendi bize görev verilmesi durumunda anne şefkati ile yönetilecek. Yıllardır Merkezefendi’de yaşıyorum. Sorunlarını ve çözümlerini de biliyorum. Kendime güveniyorum. Söyleyecek sözümüz ve yönetecek gücümüz var. Merkezefendi için büyük hayallerimiz var. Merkezefendi’ye topuklu bir efe lazım” diye konuştu.
Diğer taraftan son olarak konuşma yapan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ise Şeniz Doğan Süzek için başarılı olacağına inandığını ve genç bir isim olmasına rağmen Süzek’in önemli bir politikaçı olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı