REKLAMI GEÇ

Akşener’in davetli listesindeydiler

Akşener’in davetli listesindeydiler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 300’e yakın siyasetçiyle önceki gün Ankara’da bir yemek yedi. Davetlilerin listesini hürriyet Gazetesi açıkladı. Hürriyet’in açıkladığı davetli listesinde CHP’li Adnan Keskin ve Mustafa Gazalcı, ANAP’lı Beyhan Aslan ve MHP’li Salih Erbeyin de vardı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2018 Perşembe, 11:17

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyaseten tecrübeli isimleri bir araya getirdiği bir istişare yemeği verdi. Ankara Çukurambar’daki bir otelde gerçekleştirilen yemeğe İYİ Parti Milletvekillerinin ve yöneticilerinin yanı sıra, ANAP, DSP, MHP, DYP ve AK Parti’de daha siyaset yapmış isimler vardı. Eski vekiller, bakanlar ve üst düzey bürokratların oluşturduğu kalabalık bir topluluğa seslenen Akşener, parti programını anlattı, destek ve görüşleri dinlemeye hazır olduklarını söyledi.

DAVETLİ LİSTESİNİN TÜMÜNÜ AÇIKLADI
Toplantıyla ilgili haberi aynı akşam manşetten yayınlayan Hurriyet.com.tr, enteresan bir şekilde toplantıya davet edilen tüm isimlere haberin altında tek tek yer verdi.

KESKİN VE ASLAN DA VAR
Akşener’in toplantıya çağırdığı isimlerin arasında Hürriyet’in yayınladığı listeye göre CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreterlerinden Adnan Keskin, ANAP’ın Grup Başkanvekillerinden Beyhan Aslan, CHP’de iki dönem milletvekilliği yapmış Mustafa Gazalcı, MHP’de bir dönem milletvekilliği yapmış Salih Erbeyin de bulunuyor.

PEKİ, HANGİ İSİMLER KATILDI?
Denizlili 4 ismin çağrıldığı Çukurambar’daki buluşmaya Beyhan Aslan ve Salih Erbeyin katıldı. Keskin ve Gazalcı davette yoktu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı