REKLAMI GEÇ

Eğitimciler, İP adayı

İşçi Partisi’nden iki isim daha milletvekilliği aday adaylıklarını açıkladı. Ali Kabalay ve Hulisi Erbaş parti binasında düzenledikleri basın toplantısıyla milletvekili aday adayı olduklarını duyurdu.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

İşçi Partili Ali Kabalay ve Hulisi Erbaş milletvekili aday adaylıklarını parti binasında düzenledikleri basın toplantısıyla açıkladılar. Aday adaylığını ilk açıklayan emekli öğretmen Ali Kabalay, İşçi Partisi’nin Atatürkçü tek parti olduğunu savunarak, “Bir programı olmayan AB’ci ve ABD’ci partiler, küçük partilerdir. Milli hükümet programıyla yeniden tam bağımsız Türkiye kuracak olan İşçi Partisi en büyük partidir. Kadrolarıyla büyüktür, programlarıyla büyüktür, teşkilatlarıyla büyüktür. Çünkü İşçi Partisi milletimizin birliğini vatanımızın bölünmez bütünlüğünü eylem ve söylemleriyle savunan Atatürkçü tek partidir” dedi.

Diğer aday adayı emekli öğretmen Hulisi Erbaş da “İşçi Partisi’nden başı dik Türkiye kurmak için aday adayı olduğunu” söyledi. Erbaş,“İşçi Partisi Milli Hükümet Programı, Türkiye’nin ulusal göçlerini birleştiriyor. Partimiz 3-5 yıl sonra kurulacak milli hükümette hak ettiği şerefli yerini alacaktır. Milli hükümet Programının uygulamasıyla karnı tok sırtı pek, başı dik Türkiye yeniden kurulacaktır. Batı destekli gericiliğin ve bölücülüğün kışkırttığı iç çatışma sürecinde, İşçi Partisi’nin de içinde yer aldığı Milli Hükümet İktidarı ile son verilecektir. Halkımız teröre destek veren ABD ve AB’yi ağzını almayan partileri sandığa gömecektir. Denizli halkını bağımsızlığın sembolü İşçi Partisi’ne oy vermeye çağırıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı