REKLAMI GEÇ

İYİ Parti sahaya indi: “Anlat hemşerim, dertleşelim”

İYİ Parti sahaya indi: “Anlat hemşerim, dertleşelim”

İYİ Parti sahaya indi. Genel merkez tarafından hazırlanan “Anlat hemşerim, dertleşelim” projesi kapsamında oluşturulan parti otobüsü Denizli’ye geldi. Delikliçınar Meydanı’nda gerçekleştirilen buluşmaya, Denizli’nin eski valilerinden Yavuz Erkmen de katıldı. Parti yöneticileri önce projeyi tanıttı, ardından vatandaşların dertlerini dinledi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 5 Mart 2018 Pazartesi, 13:12

İYİ Parti, Fethiye ve Muğla’da başlattığı, vatandaşlar ile görüşmek, dertlerini dinlemek ve çözüm olabilmek adına, ‘İyi parti dinliyor, anlat hemşerim, dertleşelim” projesi kapsamında Denizli’de ilgi çeken bir organizasyona imza attı.

Proje kapsamında oluşturulan otobüsün konuşlandığı Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen basın toplantısına İYİ Parti Mahalli İdareler Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli eski valisi Yavuz Erkmen, İyi Parti Kurucu Üyesi Neslihan Seven, İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, ilçe başkanı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk’ün kısa tanıtım konuşmasının ardından açıklama yapan Kurucu Üye Neslihan Seven, projenin amacının konuşan bir Türkiye yaratmak olduğunu söyledi.

Neslihan Seven, “İYİ Parti, sesine kulak verilmeyen, sözü olanı konuşturmayan siyaset anlayışına karşı, sessizlerin sesi, sözü olanların dili olmak için ortaya çıkan cesur insanlar hareketidir. Ağzını açanın düşman olarak algılandığı bu iktidar döneminde, konuşanın ajan provokatör ilan edildiği, yandaşa ballı börek, vatandaşa kuru çöreğin reva görüldüğü bu iktidar döneminde, sıkıntı çekmekten, suskun kalmaktan, korku duymaktan halsiz kalmış, yorgun düşmüş olan milletimizin kendisiyle görüşmek, konuşmak ve dertleşmek için ‘İyi Parti Dinliyor, Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ konu başlığı altında önemli bir çalışma başlatıldı” dedi.

“KONUŞAN TÜRKİYE KURACAĞIZ”
Vatandaşın derdini dinlemek için geldiklerini belirten Seven, “Fedakâr çiftçi ve besici köylümüzün isteklerini duymak için buraya geldik. Bütün sektörlerde görev yapan işçi ve emekçilerimizin el emeğinin, alın terinin değerini bildiğimizi söylemek için, turizm işletmelerinin görüşlerini almak için, yüce Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim, çalışma ve sosyal problemlerini yerinde görmek, karşılıklı konuşmak için, kadınlarımızın sorunlarına ortak, dertlerine çare aramak için, ‘neler yapabiliriz’i konuşmak için buraya geldik. Hep birlikte olduğumuz takdirde, yeniden toplumsal barışını sağlamış, üretici, eşitlikçi, katılımcı ve konuşan Türkiye’yi kuracağımıza inancımız tamdır. Sizlerin de buna inanmanızı istiyoruz” dedi.

Denizli eski valisi ve İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Yavuz Erkmen ise, herkesi İYİ Parti’ye beklediğini belirterek, “Denizli, işçi ve emeğin yoğun olduğu bir kent. Daha düne kadar hiçbir sorunumuz yokken, şu an ülkemiz ne sıkıntılar içerisinde. Biz vatandaşlarımızın derdine derman olacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu çatı altında toplanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Basın açıklamalarının ardından, İYİ Parti heyeti, açtıkları stantla vatandaşların derdini dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı