REKLAMI GEÇ

Köse temayülde birinci

DYP 2. Olağan Büyük Kongresini gerçekleştirdi ve Demokrat Parti ismini aldı. Genel kurulda ayrıca temayül yoklaması da yapıldı. Denizli’deki delegelerin oy kullandığı temayül yoklamasında DP Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Köse 57 oyla birinci oldu.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2007 Salı, 00:00

Partilerdeki seçim hareketliliği her geçen artarak devam ediyor. 22 Temmuz tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri için hazırlıklarını sürdüren milletvekili aday adayları ise partilerinin yapmış olduğu temayül yoklama yer almaya çalışıyor. Hafta sonu Ankara’da 2. Olağan Büyük Kongresini gerçekleştiren Demokrat Parti, genel kurulda illerdeki milletvekillerini de temayül yoklamasından geçirdi. İlimizden genel kurula katılan toplam 52 delege parti genel merkezi kurulan sandıkla 4 milletvekili adayını belirledi. Temayüle giren milletvekili aday adaylarının isimleri ise sır gibi saklanırken DP Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Köse’nin temayül yoklamasında birinci olduğu ortaya çıktı.

Şuanda toplam 13 aday adayı bulunan Denizli Demokrat Partide 4 aday adayı genel merkezde temayül yoklamasından geçmiş oldu. DP Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Köse ise düzenlediği basın toplantısında Ankara’da yapılan temayül yoklaması hakkında bilgi verdi. Köse yaptığı toplantıda, genel merkezde hafta sonu olağan genel kurul yapıldığını ve genel kurulun ardından parti tarafından 4 milletvekili aday adayı için temayül yoklaması yapıldığını söyledi. Yapılan temayül yoklamasında Denizli’den genel kurula katılan 52 delegenin 4 milletvekili için oy kullandığını söyleyen Köse: “ Genel kurul sonrasında parti genel merkezimiz temayül yoklaması yaptı. Genel merkez 52 delegemize Denizli’den çıkması istenen 4 milletvekili için delegelere oy kullandırdı. Yapılan oylama sonucunda ben 47 oy alarak temayülde ilk sırayı aldım. Temayüle giren diğer milletvekili aday adaylarının isimlerini ise şuanda bilmiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı