REKLAMI GEÇ

Yıldırım seçilmiş başkan

Yıldırım seçilmiş başkan

Demokrat Parti’deseçim öncesi yönetim kurulu kararıyla il başkanlığına getirilen Aykut Yıldırım, son kongreye tek aday olarak girdi, ‘seçilmiş başkan’ olarak koltuğa oturdu

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2014 Cumartesi, 15:48

Demokrat Parti’de (DP) seçim öncesi yaşanan başkan değişikliği kongreyle de onaylandı. Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Gürbüz’ün büyükşehir belediye başkan adaylığı için istifa etmesinin ardından yönetim kurulu oylamasıyla il başkanlığına getirilen Aykut Yıldırım,son kongreye de tek aday olarak girdi.

GÖREV DAĞILIMI HAFTAYA
Yapılan oylamanın sonucunda kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alan Yıldırım,bu kez seçilmiş başkan olarak koltuğa oturdu. Görev dağılımını önümüzdeki hafta içinde yapacaklarını kaydeden Yıldırım, “Son seçimlerde ilimizdeki çoğu ilçede aday çıkararak yarışta olduğumuzu gösterdik. Bundan sonra partimizi daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Delegelerimizin gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağım” dedi.

ŞEVİK YÖNETİMDE

Öte yandan geçen dönem Buldan Belediye Başkanı olan, son seçimlerde Demokrat Parti’den aday gösterilen Mustafa Fahri Şevik de il yönetim kurulunda görev aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı