REKLAMI GEÇ

Efe: Kocatepe tünelin ucunu başkentten görecek

Efe: Kocatepe tünelin ucunu başkentten görecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Mehmet Efe, yayınlanan kararnameyle merkeze alınan Vali Şükrü Kocatepe için imalı bir açıklamada bulunarak, “Tünelin ucunu Denizli den göremeyince, merkezden görmesi için Başkente alınmıştır” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 12:06

BBP MKYK Üyesi Mehmet Efe, Vali Şükrü Kocatepe’nin merkeze çekilmesini ironili bir uslupla yorumladı. Daha önce çalışma yapılmayan Honaz Tüneli ile ilgili valilik sitesinde yer alan bilgiyi gündeme taşıyan Efe, çalışmalar durduğu halde devam ediyormuş gibi gösterilmesini eleştirmişti.

Honaz Tüneli’nin bulunduğu bölgeye gittiklerini, ancak bir çalışma görmediklerini dile getiren Efe, “Sayın Valimiz Şükrü Kocatepe’nin sözüne inandık, ‘tüneldeki çalışmaları yerinde görelim’ dedik. Tünelin ucunu gördük ama tünel de hiçbir çalışma görmedik” açıklamasını yapmıştı.

“TEYİT EDİLMEMİŞ BİLGİ KULLANILMAMALI”
Valiler Kararnamesi’nin ardından Kocatepe’nin merkeze alınmasını yorumlayan Efe, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, tünelin ucunu Denizli’den göremeyince, merkezden görmesi için başkente alınmıştır. Basınımız konuyu gündeme taşımış ama maalesef yetkililerden hiçbir açıklama gelmemiştir. Devlet adamı teyit edilmemiş bilgiyi kullanmamalı. Şayet kendisini yanlış yönlendirenler varsa da gereğini yapmalı ki yanlışlıklara fırsat verilmesin” dedi.

“ZEYBEKCİ’NİN AÇIKLAMASININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin konuya açıklık getirdiğini kaydeden Efe, “Tünel inşaatının ihalesinin yeniden yapıldığını ve bundan sonraki süreçte ödenek sıkıntısı olmayacağını beyan etmiştir. Büyük Birlik Partisi olarak Ekonomi Bakanımızın bu açıklamalarını sorumlu ve yol gösterici muhalefet anlayışıyla takipçisi olacağız. Buradan Ekonomi Bakanımıza bu açıklamalarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni kurulan hükümette tekrar Ekonomi Bakanlığına getirilen Nihat Zeybekçi ye başarılar diler, Ülkemize ve Denizlimize hayırlı olmasını temenni ederiz. Büyük Birlik Partisi olarak her zaman olduğu gibi doğruyu kim yaparsa yapsın yanında yanlışı kim yaparsa yapsın karşısında olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı