REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi “Bizde varız” demeye hazırlanıyor

Vatan Partisi “Bizde varız” demeye hazırlanıyor

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, yazılı bir açıklama yayımlayarak partisinin kamuoyunda oluşan umutsuzluğa çare olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2018 Cumartesi, 12:48

Partiler arasındaki ittifak arayışlarının ilkesiz, tutarsız, mantıksız ve kirli olduğunu belirten Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, ittifak çalışmalarında halkın çıkarlarının değil, koltuk menfaatlerinin ön planda olduğunu söyledi.

Partilerin kendi tabanlarına bile sormadan karar aldığını dile getiren Kasapoğlu, “Alınan bu tür kararlar, partilerin üyelerinde ve seçmenlerinde infiale, moral bozukluğuna ve karamsarlığa yol açıyor. Doğru ittifakta önce halkın sonra partinin çıkarları gelir. Doğru ittifakta önce parti tabanının demokratik iradesi sonra yöneticilerin kararları gelir. Doğru ittifakta önce akıl, mantık ve izan gelir” dedi.

Diğer taraftan Vatan Partisi’nin, Atatürkçü, milliyetçi, vatansever kamuoyunda oluşan karamsarlığa ve umutsuzluğa son vereceğini söyleyen Kasapoğlu, çok yakında dürüst, nitelikli, birikimli, birleştirici sürpriz belediye başkan adaylarıyla seçimlerde “ Bizde varız” diyeceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı