REKLAMI GEÇ

Doktoru için Çanakkale’den Denizli’ye geldi

Doktoru için Çanakkale’den Denizli’ye geldi

Reflü hastası 51 yaşındaki Nazmi Özkan, Çanakkale Ezine’den tedavi olmak için Denizli’ye Özel Tekden Hastanesi’ne geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 13:06

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan’ın daha önceki görev yeri olan Çanakkale’de hastası olan Nazmi Özkan, onca yolu üşenmeden muayene için geldi. 51 yaşındaki Çanakkale Ezine’li Nazmi Özkan, yaklaşık 5 yıldır reflü şikâyetleri yaşıyor. Reflü şikâyetlerinin artması ile muayene için Denizli’ye gelme kararı alan Nazmi Özkan, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan’la hiçbir zaman bağlarını koparmadığını ve hekime güvenmenin hastalar için çok önemli olduğunu söyledi. 

Özkan, “Benim adım Nazmi Özkan ve doktor beyle tesadüfen soyisim benzerliğimiz var. Doç. Dr. Namık Özkan, Çanakkale dışında Türkiye’ye adını duyurmuş bir hekim. Özellikle yaptığı başarılı obezite ameliyatları ile adından sıkça söz ettiriyor. Kendisi Çanakkale’de görev yaparken bizler şanslı idik. Denizli Tekden Hastanesi’ne transfer olacağını duyduk. Bu duruma hem sevindik hem de hekimimizden ayrılacağımız için üzüldük. Kendisine ‘arkanızdan geliriz’ demiştik. Belki o dönem bu sözlerimiz ona inandırıcı gelmemiş olabilir ama değerli doktorumuz nereye biz oraya.” dedi.

Muayene için geldi ameliyat oldu
Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan’a muayene olan ve doktoru ile uzun uzun sohbet ederek hasret gideren Nazmi Özkan için, yapılan tetkikler sonucunda ameliyat kararı verildi. Doç. Dr. Namık Özkan tarafından yapılan ve 40 dakika süren ameliyatla sağlığına kavuşan Nazmi Özkan, reflüden kurtulmuş oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı