REKLAMI GEÇ

Yaşam savaşını kazandı 

Yaşam savaşını kazandı 

26 haftalıkken doğmuştu, Tekden’in yenidoğan ünitesinde hayata tutundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2015 Çarşamba, 14:58

Muğla’nın Milas İlçesi’nde 26 haftalık Pınar Karataş, 2.5 ay önce Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde 26 haftalık 630 gram ağırlığında Eylül adını verdikleri kız çocuğu dünyaya getirdi. Eylül bebek, Tekden Hastanesi yenidoğan ünitesinde zorlu geçen 74 günlük tedavinin ardından bin 540 gram olarak sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Eğitim Direktörü ve Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Osman Öztekin, Eylül bebeğin prematüre nedeniyle zorlu süreçlerden geçtiğini, ancak tecrübeli ve eğitimli yenidoğan sorumlu hekimleri ve sağlık personellerinin özverili ve yaklaşık 2,5 ay süren takip sonucu sağlığına kavuştuğunu belirtti.

2,5 ay boyunca zor ve sıkıntılı günler yaşadıklarını belirten Eylül bebeğin annesi Pınar Karakaş, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Anne Karakaş “Milas’ta yenidoğan uzmanının olmaması nedeniyle doğum için Tekden Hastanesini tercih ettim. Bebeğimin dünyaya beklenenden erken gelmesi beni korkutmuştu. Ancak doktorlar üzülmememi, her şeyin yoluna gireceğini söylediler ve bana verdikleri sözü yerine getirdiler. Eylül’üme sağlıklı bir şekilde kavuştum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı