REKLAMI GEÇ

DDH Tıp Haftası’nı konserle kutladı

DDH Tıp Haftası’nı konserle kutladı

Denizli Devlet Hastanesi doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının oluşturduğu Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu, Tıp Haftası dolayısıyla bir konser verdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2010 Cumartesi, 10:13

Geçtiğimiz yıl, Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, bu yıl daha geniş bir mekân olan PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere PAÜ Hastanesi Başhekimi Fahir Demirkan, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Canural, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Metin Bozkır, hastane idaresi ve çalışanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural açılış konuşmasında, Türk Halk Sanat Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları’nın önceleri hastane çalışanlarının yoğun iş temposundan sıyrılıp stres atmak için kurulduğunu, ancak şimdilerde sanat için çalışıp konserler verdiğini söyledi. Tüm sağlık camiasının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Bayram Keskin’in yönettiği Türk Sanat Müziği Korosu, Duran Peköz’ün yönettiği Türk Halk Müziği Korosu, doktor, hemşire ve diğer sağlık personelinden oluştu.

Türk Sanat Müziği Korosu’nda saz ekibini kanunda Ali Gürler Ertürk ve Şeyma Canural, kemanda Emre Küçük, udda İbrahim Dilsizoğlu ve Zuhal İşleten, ritim sazda Erkan Çalış yer aldı. Türk Halk Müziği Korosu’nun saz ekibinde ise kabak kemanda Abidin Yürük, bağlamada Uzman Dr. Erdal Türk, İzzettin Beştaş ve Veysel Büyüktuna, sazda Devrim Aycan ve Cumali Uz, kavalda Yasin Karaca, ritim sazda Hasan Tuna bulundu. Koro üyeleri birbirinden güzel şarkı ve türküleri meslektaşları, mesai arkadaşları ve izlemeye gelen aileleri için seslendirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı