REKLAMI GEÇ

Deniz Tekstil’den büyük bağış

Deniz Tekstil’den büyük bağış

Deniz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve eşi Nezihe Baltalı, iki servisin tefrişini üstlenerek Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin inşaatına 500 bin TL bağışta bulundu.

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2010 Cuma, 17:23

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleştirilen protokole Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Deniz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve eşi Nezihe Baltalı, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan, Doç. Dr. Fatih Yayla ve Öğr. Gör. Feridun Mengi katıldı.

Denizli ve çevresinde sağlık alanında bütün üniteleriyle çok iyi çalışan bir hastanenin hizmete girmesi için çalıştıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, kampanya kapsamında hayırseverlerin desteklerini almaya devam ettiklerini söyledi. Deniz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Eşi Nezihe Baltalı’nın hastaneye önemli bir miktarda bağışta bulunduklarını ifade eden Ardıç, enfeksiyon ve göğüs hastalıkları ünitelerinin tamamının tefrişini üstlendikleri için Baltalı çiftine teşekkür etti.

Deniz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Derya ve Nezihe Baltalı çifti ise, Denizli için önemli bir proje olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin yapımı için gayret gösteren başta Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederken, imkânı olan herkesi projeye destek olmaya çağırdılar.

PAÜ Hastaneleri Baş Hekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan ise, enfeksiyon hastalıkları servisinde izolasyon odalarının olacağını ve bulaşıcı hastalığı olan kişileri bu odalarda diğer hastalardan ayrı tedavi edebileceklerini ifade ederken, enfeksiyon ve göğüs hastalıkları servislerinin teşrifini üstlenerek bağış kampanyasına destek oldukları için Baltalı çiftine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı