REKLAMI GEÇ

Eczacılarda görev bölümü

Denizli Eczacı Odası’nda yeni yönetim kurulu üyeleri ilk kez toplanarak görev bölümü yaptı. Başkanlığa Özen Ekiz’in seçildiği ilk Yönetim Kurulu toplantısında Yenicekent’in sevilen eczacısı Osman Özdemir de Genel Sekreterliğe getirildi. Eczacı Erhan Sedef ise Sayman olarak görevlendirildi

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2007 Perşembe, 00:00

DENİZLİHABER

Cumartesi ve Pazar günü yapılankurulun ardından askı süresi dolan Denizli Eczacı Odası’nda yeni yönetim ilk toplantısında genel kurulu değerlendirmenin ardından görev bölümü yaptı, başkanlığa Özen Ekiz seçildi.

Geçen dönem Eczacı Odası Genel Sekreterliği görevini yürüten, genç yaşlardan itibaren meslek i sorunların çözümü yolunda önemli katkılar sağlayan Özen Ekiz,”Oda Başkanı” sıfatıyla yaptığı ilk açıklamasında, yeni isimlerin önünü açmak için aday olmayan eski başkan İsmail Başdil döneminde önemli işlere imza attıklarını ve bu çalışmaları aynı tempoda ve daha da ileri götürerek sürdüreceklerini söyledi.

Türkiye’nin sağlık alanında önemli değişimler geçirdiğini, bu süreçte deönemli sıkıntıların ortaya çıktığını belirten Ekiz, serbest eczacıların ve kamuda çalışan meslektaşlarının sorunlarını çözme yolunda kararlı olduklarını vurguladı.

Denizli ölçeğindeeczanelerin Denizli halkına verdikleri hizmet kalitesinin günden güne yükselmesi için camia olarak hep birlikte çalışacaklarını dile getiren Ekiz, “Önümüzde yapacak çok şey var. İlaç ve halk sağlığı konularındaki çalışmalarımız sürerken mesleki eğitim ve faaliyetlere de büyük önem vereceğiz. Önümüzdeki süreçte Denizli Eczacı Odası’na yeni bir bina kazandırmayı hedefliyoruz. Bir taraftan da Aktepe’de arsası alınan binamızı bitirmek için uğraşacağız. Yeni bina meslektaşlarımıza ve halka hizmette büyük kolaylıklar sağlayacak, eğitim ve mesleki çalışmalarda koordinasyon daha verimli gerçekleşecek. Yönetimimiz gençlerle tecrübeli meslektaşların tam olarak dengelendiği dinamik bir yapı arzediyor. Başaracağız” dedi.

Oda Genel Sekreterliğine geçen dönem de yönetim kurulu üyeliği yapan Yenicekent’in sevilen eczacısıOsman Özdemir’in getirildiği ilk toplantıda, Erhan Sedef de Sayman Üye olarak görevlendirildi. Diğer yönetim kurulu üyeliklerine seçilen Behiye Kasapsaraçoğlu, Birsen Çelik, Cenk Çetin ve Elvan Göksu, hep birlikte uyum içinde çalışacaklarını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı