REKLAMI GEÇ

Kızılay’a kan takviyesi

Kızılay’a kan takviyesi

Türk Kızılayı Denizli Kan Merkezi’ndeki kan stokunun tükendiği haberleri üzerine kurumlar harekete geçti. Kamu Hastaneleri Birliği kan bağışladı, Kızılay yetkilileri “18-65 yaş arası herkesi bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2014 Perşembe, 14:08

Türk Kızılay Derneği Kan Merkezi tarafından Denizli’deki kan stokunun tükendiğinin açıklanmasının ardından Denizli Kamu Hastaneler Birliği (KHB) harekete geçti. Genel Sekreter Osman Acar ve birliğe bağlı çalışanlar Kan Merkezi’ne giderek kan bağışında bulundu.
KAN ALANLAR, KAN VERDİ
Kızılay Kan Merkezi’ne KHB Genel Sekreteri Osman Acar’ın yanı sıra idari, tıbbi ve mali hizmetler başkanları, Denizli Devlet, Servergazi Devlet hastaneleri ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi idarecileri ve genel sekreterlik çalışanları katıldı.

HERKES DESTEK OLSUN
Kızılay Kan Merkezi’nin kan stokunun tükenmesiyle ilgili çağrısına cevap vermeye çalıştıklarını söyleyen Acar kanın her zaman ihtiyaç olduğunu söyledi, “Kızılay’ın yaptığı açıklamalar sonucunda kan stoku konusunda sıkıntı olduğunu öğrendik. Kan Merkezi’nin topladığı kanların büyük bir kısmının birliğimize bağlı kurumlarda kullanıldığını da düşünürsek Kan Merkezi’ne ilk desteği biz verelim diye düşündük. Her kan bir insanın hayatını kurtarabilir. Hem sağlık açısından da kan vermek gerekiyor. Bu anlamda hem kendimiz kan verdik hem de tüm Denizlili vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak kan vermeye davet ediyoruz” dedi.

18-65 YAŞ ARASI HERKESİ BEKLİYORLAR
Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mustafa Balıkçıoğlu da Acar ve ekibine göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederken, 18 -65 yaş arası sağlıklı olan herkesi kan bağışına beklediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı