REKLAMI GEÇ

Rauf Denktaş Caddesi’ni Raif Demirtaş yapınca

Rauf Denktaş Caddesi’ni Raif Demirtaş yapınca

Ak Parti Denizli’nin birinci sıra adayı Cahit Özkan’ın, memleketi Çivril’in en önemli caddelerinden biri olan Rauf Denktaş Caddesi için sosyal medya hesabından Raif Demirtaş yazdığı paylaşımı CHP’li Tünay Yazıcı’nın gözünden kaçmadı. Yazıcı, Çivrilli siyasetçinin memleket gafı için bakın ne yorumu yaptı!..

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2018 Çarşamba, 13:53

24 Haziran Erken Genel Secimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için alanlara inen siyasetçiler ilçe ilçe, cadde cadde dolaşıyor.

Ak Parti’nin ilk sıraya koyduğu Milletvekili Cahit Özkan, dün memleketi Çivril’deydi. Çivril merkez ve çevre mahallelerini dolaşan Özkan vatandaşla sohbet etti, esnafın derdini dinledi.

İlçe merkezindeki Rauf Denktaş Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparken, bir berber salonunda danışmanının yardımıyla ayna yansımalı fotoğraf çektirip paylaşımda bulundu.

Ancak paylaşıma Rauf Denktaş yerine sanki ilçenin yabancısıymışçasına Raif Demirtaş Caddesi’nde esnaf ziyaretinde olduğunu yazan Özkan’ın bu paylaşımı, CHP’li Tunay Yazıcı’nın dikkatinden kaçmadı.

Paylaşımı alıp sosyal medyadan eleştiren CHP Meclis üyesi Tunay Yazıcı, Cahit özkan’ı memleketi üzerinden vurdu. “Çivrilliyim deyip de Çivril’i hiç bilmemek çok acı. AKP Milletvekili Cahit Özkan ilçemizde esnaf ziyareti yapmış, caddeleri gezmiş, çocukluğunun geçtiği yerleri ziyaret etmiş ama Çivril’den çok uzun süre uzak kalınca caddelerin ismini unutmuş” diyen Yazıcı Özkan’a, “Sayın vekil Çivril’de Raif Demirtaş değil Rauf Denktaş caddesi var. Siz unutmuş olabilirsiniz belki ama belediye başkanınızda mı bilmiyor caddeleri sokakları? Çivril’e daha sık gelir daha fazla zaman geçirirseniz mahalleleri daha kolay öğrenirsiniz” çağrısında bulundu.

Özkan, Yazıcı’nın bu paylaşımının ardından kendi paylaşımını düzelterek Raif Demirtaş’ı Rauf Denktaş olarak değiştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı