REKLAMI GEÇ

Öztürk, sandığa oğluyla gitti

Öztürk, sandığa oğluyla gitti

İYİ Parti Milletvekili Adayı Yasin Öztürk sandığa 5 yaşında oğlu Yavuz Kürşad ile birlikte gitti. Oyunu kullanan Öztürk, “Milletin birlik ve beraberliği bozulmamalı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2018 Pazar, 12:42

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, oyunu Abalıoğlu Yem Sanayi İlkokulu’ndaki 2001 nolu sandıkta kullandı.

Sandık görevlilerine başarı dileyen Öztürk, oy pusulasını aldı, kabine 5 yaşındaki oğlu Yavuz Kürşad ile birlikte girdi. Oyunu da oğlu ile birlikte kullanan Öztürk, seçimlerin ülkeye ve Denizli’ye hayırlı olmasını temenni etti.

Toplumsal ayrışmanın bitmesini ve milletin tek yumruk olmasını dileyen Öztürk, “Milletimizin seçimlere katılımı umut verici. Milletimizin gözünde de bu umut ışığını gördük” dedi.

Seçimlerin gelip geçeceğini, ama milletin birliği ve beraberliğinin bozulmaması gerektiğini ifade eden Öztürk, “Gerek mahallemizdeki komşumuzla, gerek iş arkadaşımızla, gerekse yakın akraba çevremizle siyasi görüş ayrılıklarından dolayı küslüklerin olmaması, dargınlıkların ve toplumsal ayrılığın derinleşmemesi çok önemli. Bunun için siyasilerin daha uygun dille, daha birleştirici söylemlerle hareket etmesi, memleket menfaati için daha uygun olacaktır. Yoksa kendinden olmayanı ötekileştiren, kendisi gibi düşünmeyeni dışlayan, diğer kesimi yok sayan bir siyasi zihniyet bu memlekete faydadan ziyade, ileride derin ayrışmalara sebep olur. Hep beraber birbirimizi kucaklayalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı