REKLAMI GEÇ

Meydanda seçim araçları savaşı!

Meydanda seçim araçları savaşı!

Denizli belki de tarihinin en sade seçimlerinden birini yaşıyor, kent merkezinde ne duvar giydirmeleri, ne bayraklar, ne afiş ve benzeri seçim görselleri yok. Seçime dair tek şey seçim için giydirilmiş araçlar. Denizli’nin kalbi Çınar’da bir süredir işte o araçların savaşları yaşanıyor. Ak Parti ve CHP’nin meydana park etmiş seçim araçları bir süredir Çınar’ın ritüeli haline geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2018 Pazartesi, 10:24

24 Haziran Erken Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için geri sayım sürüyor. Ancak Denizli belki de tarihinin en sade seçimlerinden birin yaşıyor. Partiler geçtiğimiz seçimlerin aksine açık hava görsellerini çok fazla kullanmıyor. Ne bina giydirmeleri, ne afiş, ne parti bayrakları ne de benzeri görseller… Kent merkezinde parti merkezlerinin dışında bunları görmek mümkün değil.

Seçime dair görülebilen tek açık hava görselleri gezer çalışmalar, yani seçim araçları. Partilerin hala kullandıkları Retro seçim usulü seçim araçlarının dışında sokaklara çok yansımayan seçim çalışmaları, heyecanı da düşürüyor.

Seçim araçları konusunda ise kent merkezinde resmen savaş yaşanıyor. Partiler bölgede çalışmalara katılacak seçim ekiplerini taşıyan seçim araçları için hareket noktasını bir süredir Çınar Meydanı olarak belirleyince ortaya ilginç görüntüler çıkıyor.

Ak Parti ve CHP’nin seçim saraçları sabah saatlerinde meydanı mesken belli. Peşi sıra sıralanan araçlar, günlerdir artık Çınar sabahlarının değişmez ritüeli haline geldi.

Seçim sonuçlarını etkiler mi bilinmez ama bu görüntünün seçim yasaklarına kadar süreceği aşikar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı