REKLAMI GEÇ

Demokrat Parti adayı İyi Parti listesinde yer almadı

Demokrat Parti adayı İyi Parti listesinde yer almadı

24 Haziran seçimlerinde İyi Parti listelerinden seçime katılmayı planlayan Demokrat Parti’de hem Denizli hem de genel merkez teşkilatları karıştı. İyi Parti’nin listelerde DP’li adaylara yer vermediği öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2018 Pazartesi, 16:01

Millet İttifakı’nın bir parçası olarak milletvekili adaylarını İyi Parti listelerinden göstermeyi planlayan Demokrat Parti’de işler karıştı. İddialara göre 15 kentte Demokrat Parti adaylarına listelerde yer vermeyi düşünen eden İyi Parti son liste hazırlıklarında bu düşüncesinden vazgeçti.

Aralarında Denizli’nin de olduğu 15 kentte seçilebilir sıralarda liste bekleyen Demokrat Parti’de hem Denizli teşkilatı hem de genel merkez karıştı.

İl Başkanı Aşkın Çelik bu konuda yorum yapmazken, “Cuma günü gerekli açıklama genel merkezimiz tarafından yapılacaktır” demekle yetindi.

Denizli’de sıralama bekleyen Demokrat Parti teşkilatının seçmenlerini serbest bırakacağı ve İyi Parti ile olan seçim ittifakını rafa kaldıracağı öğrenildi. Demokrat Parti kulislerinde İyi Parti tarafından verilen sözlerin yerine getirilmediği bu nedenle teşkilatlarda büyük bir öfke hakim olduğu kaydediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/