REKLAMI GEÇ

İYİ Parti aday adayları partililerle buluştu

İYİ Parti aday adayları partililerle buluştu

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, milletvekili aday adaylarıyla mahalle teşkilatlarını ve partilileri yemekte bir araya getirdi. İlçe Başkanı Adem Süpçin’in her adaydan Pamukkale için söz aldığı buluşmada siyaset, seçim ve projeler konuşuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2018 Salı, 12:44

Pamukkale Manzara Restaurant’ta düzenlenen buluşmaya İYİ Parti milletvekili aday adayları, İlçe Başkanı Adem Supçin, yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatları ve başkanları ve partililer katıldı.

Gecenin en coşkulu anı ise milletvekili aday adaylarının tanıtımı oldu. Aday adayları partililere seslendi.

İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, bölgenin sorunlarını anlattığı konuşmasında Pamukkale’nin bölgeye hiçbir katkısının olmadığını vurguladı. Meclise göndermek için çalıştıkları aday adaylarından, kazandıktan sonra önceliklerinin Denizli ve Pamukkale olmasını isteyen Supçin, adaylardan Pamukkale’nin Pamukkale halkına geri verilmesi için çalışacaklarına dair söz aldı.

Başkan Süpçin, 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını belirten Supçin, tüm teşkilatlardan sürekli sahada olmalarını, çok çalışmalarını istedi, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Supçin, geçilen süreçte emek verenlere ve bundan sonraki çalışmalarda her şeylerini ortaya koyacak olan partililere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/