REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Çivril’e çıkarma yaptı, buluşma gövde gösterisine döndü

İYİ Parti Çivril’e çıkarma yaptı, buluşma gövde gösterisine döndü

İYİ Parti milletvekili adayları ve tüm teşkilatların yöneticileri, seçim çalışmalarının 2. dönemini Çivril’de başlattı. Yüzlerce araçlık konvoyla karşılanan İYİ Partililer ziyaretler gerçekleştirdi, seçim bürolarının açılışını yaptı, miting düzenledi. İl Başkanı Hasan Akgün, “Çakma Çivrillilere değil, gerçek Çivrilliye oy verin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2018 Cuma, 19:28

İYİ Parti Denizli teşkilatları seçim çalışmalarının 2. etabını tam bir gövde gösterisiyle başlattı.

Sabah erken saatlerde parti merkezinde bir araya gelen İYİ Parti milletvekili adayları Yasin Öztürk, Şule Türkaslan, Nafiz Öz, Temel Başbuğ, Mehmet Ali Uzakgider, Zeynep Sözeri, Murat Güngör ve Hüseyin Köseoğlu ve teşkilat yöneticileri Çivril’e hareket etti.

KALABALIK KONVOYLA KARŞILANDILAR
İYİ Partililer Kıralan Mahallesi’nde İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu başta olmak üzere vatandaşlar tarafından yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı.


Burada halkı selamlayan adaylar, daha sonra Kıralan’da seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Kıralanlı olan İYİ Parti 1. sıra adayı Yasin Öztürk’ün milletvekili olarak görev yapacağı süre içinde açık kalacak seçim bürosu açılışına bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

ÇİVRİL MERKEZE KONVOYLA GİREMEDİLER
İYİ Parti adayları Kıralan’daki açılışın ardından ilçe merkezine konvoylar eşliğinde geçti. Ancak, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle merkeze araçlarla giremediler. Araçlardan inen İYİ Partililer, yürüyerek, vatandaşlarla sohbet ederek ilçe merkezine geldi.

İLÇE MERKEZİ ÖNÜNDE MİTİNG
Cuma namazının ardından İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatı önünde miting düzenlendi. 1. sıra adayı Yasin Öztürk başta olmak üzere tüm adaylar halka seslendi, konuşmaları sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi.

Mitingde konuşan İl Başkanı Hasan Akgün, “Atası, geçmişi Çivrilli olmayan çakma Çivrilli adaylara oy vermeyin. Gerçek bir Çivrilliyi meclise yollayın” dedi.

1. sıra milletvekili adayı Yasin Öztürk de Çivril’in öz evladı olduğunu belirterek, Tüm Çivril’i, tüm Denizli’yi kucaklayan bir milletvekili olacağının sözünü verdi.

Öztürk, “Yıllardır ihmal edilen, hak ettiğini alamayan Denizli, İYİ Parti iktidarında yeniden şahlanacak, sanayi ve tarım şehri haline gelecek” diye konuştu.

İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜLER
İlçe merkezindeki yoğun katılımlı ve coşkulu mitingin ardından Çivril ziyaretlerini sürdüren İYİ Partililer, Gümüşsu seçim bürosunun açılıyını gerçekleştirdi, Emirhisar, Haydan ve Kızılcasöğüt’ü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/