REKLAMI GEÇ

Eryılmaz: “Rantiyeci kazanıyor, esnaf kan ağlıyor”

Eryılmaz: “Rantiyeci kazanıyor, esnaf kan ağlıyor”

Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, seçim maratonuna Çivril’de devam etti. Eryılmaz, “Ülkemizde 20 yıldır rantiye kazanıyor. İktidar partisine yakın olanlar kazanıyor, esnaf kan ağlıyor. Erbakan Hoca’nın kemikleri sızlatılıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2018 Pazartesi, 11:46

Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik çalışmalarını Çivril’de sürdürdü.

Ziyaret ettiği pazaryerinde vatandaşlar ve esnaflar ile buluşan Eryılmaz, Denizli ve ülke sorunları üzerine uzun sohbetler gerçekleştirdi.

Esnafların alın terleriyle kazandıklarının rantiyeye aktarılmasının kabul edilemez olduğunu belirten Eryılmaz, “Saadet Partisi iktidarında alın teri en kutsal değer olacak. Erbakan Hoca’nın kemikleri sızlatılıyor. Bizler ne Erbakan hocamızın kriterlerinden, ne de milli ve manevi değerlerimizden zerre sapmadık. Aksine her gün daha da güçlenmiş olarak sahaya iniyoruz. 16 yıllık iktidarında hükümet sürekli bankaları zengin etti. Son bir haftada faizlerin yüzde 122 artması bunun en güçlü işareti. Bizler ise 11 ay 23 günlük iktidarımızda bile önce emekli, işçi ve memurumuzu efsane maaş artışlarıyla destekledik. Bunu vatandaşımızın hakça yaşayabilmesi için yaptık. Onlar da huzur ve mutluluk içinde çarşı-pazardan ihtiyaçlarını giderdiler. Herkes kazandı, millet kazandı” dedi.

Son 20 yıldır sadece rantiyecilerin kazandığını belirten Eryılmaz, “İktidar partisine yakın olanlar kazanıyor, ama esnaf kan ağlıyor. Yıllardır döviz artıyor, vergiler artıyor, tüm masraflar artıyor, devlet zam yapıyor ama esnaf zam yapamıyor. Bu da durumu gittikçe kötüleştiriyor” dedi.

Esnaflardan aldıkları olumlu tepkilerden memnun olduklarını ifade eden Eryılmaz, “Saadet Partisi kriterleriyle Meclis’e girdiğimizde ezilenlerin hakkını yedirecek her kanunu reddedeceğiz. Mevcut zulüm düzenini değiştirmek için gece gündüz çalışmaya hazırız. Zenginin de fakirin de hakça yaşaması için bir devrim yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr