REKLAMI GEÇ

Dikmen’den ADD’ye soruşturmaya sert tepki

Dikmen’den ADD’ye soruşturmaya sert tepki

Vatan Partisi Milletvekili adayı Mali Müşavir Gökhan Dikmen Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 27 Mayıs devriminin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamaya soruşturma açılmasını kınadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2018 Salı, 14:09

Dünyanın en demokratik anayasalarından birinin yapıldığı, Türk halkının anti demokratik uygulamalara karşı tepkisini ortaya koyduğu devrimci kararının suç gibi gösterilerek soruşturma açılmasının halkla hesaplaşma ve utanmazlık olduğunu ifade eden Dikmen, bazıları istedi diye devrimlerin ve halk hareketlerinin darbe olmayacağını söyledi.

“Darbe görmek isteyenler 12 Eylül 1980, 12 Eylül 2010, 15 Temmuz Amerikancı-Fetöcü ve en son meclisi işlevsiz hale getiren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi darbelerine bakmaları gerekir” diyen Vatan Partisi Milletvekili adayı Gökhan Dikmen, gericilerin ve Amerikancıların 27 Mayıs demokratik halk hareketini içine sindiremediklerini belirtti.

Dikmen, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Rejimi, Millet Meclisi’nin hükümeti kurma ve denetleme yetkilerini yok ederek, milletin egemenliğine ağır darbe indirmiştir. Kurulan sistem, Mafya-Tarikat diktasını hukukileştirmektedir. Vatan Partisi olarak, 200 yıllık anayasal geleneğimiz temelinde parlamenter demokrasiyi yeniden kurumlaştıracak, Milliyetçi-Halkçı-Devrimci Anayasa için mücadele edeceğiz. ADD’ye açılan soruşturmayı şiddetle kınıyor, ADD’nın yanında olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7