REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BELEDİYESPOR TENİSTE ATAĞA GEÇTİ

DENİZLİ BELEDİYESPOR TENİSTE ATAĞA GEÇTİ

Kaya Belek Otel kortlarında, 19-25 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenen 8-9-10 Yaş Uluslararası 23 Nisan Kupası Turnuvası’na 13 sporcu ile katılan Denizli Belediyespor Tenis Takımı, 2 ikincilik, 3 üçüncülük, 2 dördüncülük, 3 beşincilik elde etti.

/ DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2010 Pazartesi, 18:05

Çeşitli ülkelerden 400 sporcunun katıldığı turnuva heyecanlı ve çekişmeli geçti. Turnuvada dereceye giren tenisçilere Denizli Belediyespor Kulübü’nde düzenlenen törenle ödülleri verildi. Törene, Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik, Tenis Şubesi Başkan Yardımcısı Dilek Çevik, Yönetici Bahtiyar Mat, antrenörler ve sporcular ile aileleri katıldı. Denizlili sanatçı Aykut Dumlupınar’ın gitarı ile şenlendirdiği tören, keyifli bir ortamda gerçekleşti.

Belediyespor Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, ailelerin elinden tutup spor yapmaya götürdüğü yeni neslin şanslı olduğunu belirterek, genç istikballerin kendisini daha çok mutlu ettiğini söyledi. Antalya’dan kupaları ve madalyaları ile dönen minik tenisçilerin kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayan Eraslan, “Tenis branşının Denizli Belediyespor bünyesinde yeralması Onursal Başkanımız ve Denizli Belediye Başkanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin en büyük isteğiydi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Minik tenisçilerimiz elde ettikleri başarı ile gurur kaynağımız oldular. Şimdiki nesil hakikaten çok şanslı. ‘Ağaç yaşken eğilir’ atasözünden yola çıkıp, aileleriniz sizin peşinizde spor yapabilmemiz için koşuyor. Ebeveynlerinizi de ayrıca kutluyorum. Sporun ehil kişilerin elinde yapılabilmesi için Denizli Belediyespor Kulübü olarak, bizler de alt yapıya çok önem veriyoruz. 6 yıldan bu yana başkanlığını yaptığım bu kulüpte 13 branşta faaliyetlerimiz sürüyor. 12-13 yaş üzerine çıkmadan, bu yaz sezonu bütün branşlardaki kurslarımızı ücretsiz olarak yapacağız. Altyapıya bundan böyle daha çok önem vereceğiz. Denizli Belediyespor olarak bütün branşlardan istediğimiz gittikleri yarışmalarda, sırtlarındaki Denizli Belediyespor ismine layık davranış sergilemeleri. Başarı nasılsa gelir’ dedi.

Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik, ilk defa uluslararası bir turnuvaya katılmalarına rağmen madalya ve kupalarla Denizli’ye dönmekten son derece mutlu olduklarını söyledi. Tenis branşının kurulduğundan bu yana 10 aylık süre geçtiğini hatırlatan Çelik, 5-6-7-8 yaş grubunda 500 çocuğa ulaşarak tenis sporunu sevdirdiklerini ve tecrübeli antrenörlerle bin 500 saat ders verdiklerini vurguladı. Çelik, down sendromlu ve otistik 50 çocuğa da 72 saat tenis dersi verdiklerini sözlerine ekledi. Yaz döneminde de bu çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Çelik, “Mühim olan sportif başarıdan da öte sporun önemini çocuklarımıza aşılamak onlara daha sağlıklı bir gelecek hazırlamaktır. Denizli’de tenis branşının gelişmesinde katkılarından ve büyük desteklerinden dolayı Denizli Belediye Başkanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, Benizli Belediyespor Kulüp Başkanı Namık Eraslan’a ayrıca turnuvalarda takımımızı en iyi şekilde temsil etmemizde bizlere sağladıkları imkanlardan dolayı kulüp yöneticilerimiz Ruşen Uzunoğlu ve Sait Özkan’a teşekkür ederim” dedi. Tören, günün anısın başarılı tenisçiler ve aileleri ile çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı