REKLAMI GEÇ

Denizlispor Koleji, Oyuncu Kural’ı ağırlayacak

Denizlispor Koleji, Oyuncu Kural’ı ağırlayacak

Daha önce Denizlispor Koleji öğrencisi olan Ahmet Kural, 24 Mart Çarşamba günü, saat 10:30’da Denizlispor Koleji öğrencileriyle söyleşi yapacak.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2010 Pazartesi, 18:45

Denizli’nin hayatında çok önemli ve özel bir yeri olduğunu söyleyen Oyuncu Ahmet Kural, hem okulunu ve öğretmenlerini ziyaret hem de öğrencilerin oyunculukla ilgili sorularını cevaplamak için öğretmenler tarafından yapılan bu daveti, büyük bir içtenlikle kabul etti. Denizli’de yaklaşık üç gün kalacak olan Ahmet Kural, bol bol Denizli ile hasret giderecek.

AHMET KURAL
10 Kasım 1982 Kütahya doğumludur. Babasının mesleği dolayısıyla Anadolu’nun çeşitli illerini gezme sansı yakalamıştır. İlkokul yıllarını Nevşehir, Silopi; ortaokul ve lise dönemini Denizli Elit Koleji (şimdiki ismi ile Denizlispor Koleji) ve Antalya’da geçirmiştir. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla birlikte çeşitli kısa film reklam ve belgesel çalışmaları gerçekleştirmiştir. Daha Sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio Bölümü’nde, oyunculuk eğitimi almıştır.
ROL ALDIĞI FİLM, TİYATRO ve DİZİLER ;
*Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosunda “Ateşin Düştüğü Yer “ve ”Gereği Düşünüldü “ adlı oyunlarda rol almıştır.
*Fikrimin İnce Gülü(2007),
*Evimin Erkeği(2007),
*Gazi(2008),
*Bir Bulut Olsam(2009),
*Kahramanlar(2010) rol aldığı dizilerdir.
*Onur Ünlünün yazıp yönettiği Güneşin Oğlu adlı sinema filminde ( Haluk Bilginer, Özgü Namal, Ahmet Kural, Hümeyra, Bülent Emin Yarar) rol almıştır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı