REKLAMI GEÇ

Horoz’un zor haftası

Denizlispor’u 6 Ocak – 13 Ocak arası yapacağı üç zorlu maç bekliyor. Yeşil siyahlılar, kupada Sarıyer ve G.Birliği Oftaş, ligde ise Bursa ile karşılaşacak.

/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2007 Pazartesi, 01:00

Ligin ilk yarısını 24 puanla 7.sırada bitiren Denizlispor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil siyahlılar, kendi tesislerindeki ilk hazırlık döneminin ardından 2 Ocak’ta Antalya’ya gidecek. Burada iki hazırlık maçı yapacak Horozlar, ardından zorlu hafta için kampa girecek.

Kupada iki maç

Fortis Türkiye Kupası’nda D Grubu’nda mücadele eden Denizlispor, üç gün arayla iki maç yapacak. İlk maçı 6 Ocak Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Sarıyer’le yapacak yeşil siyahlılar, saat 13.30’da başlayacak karşılaşmaya galibiyet için çıkacak. Horozlar, kupada ikinci maçı ise 9 Ocak Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda G.Birliği Oftaşspor ile yapacak. Saat 16.00’daki karşılaşmada amaç kazanıp 6 puana ulaşmak olacak.

Ligde ilk rakip Bursa

Kupa mesaisinin ardından ligin ikinci yarısının başlamasıyla bu kez lig maratonuna soyunacak yeşil siyahlı oyuncular, ligin ilk yarısında Denizli Atatürk Stadı’nda 0 – 0 berabere kaldıkları Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı