REKLAMI GEÇ

Alkışlar sporculara

Alkışlar sporculara

Çamlık İlköğretim Okulu ve İş Okulu Spor Kulübü’nün sporcuları, ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan 7 ayrı şampiyonada dereceye girdi. Sporcular, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2008 Çarşamba, 01:00

Türkiye Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı’nın düzenlediği, ulusal şampiyonalarda ve federasyonun katılmış olduğu uluslararası şampiyonalarda dereceye giren Çamlık İlköğretim Okulu ve İş Okulu Spor Kulübü’nün sporcuları ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muztafa Özevcimen, sporcuları makamında kabul etti. Kabulde,

Çin’de yapılan Özel Olimpiyatlarda, yüzme, futbol ve jimnastik branşlarında olimpiyat derecesi elde edip ilk üçe giren, İtalya’da yapılan Avrupa Yaz Oyunlarında Atletizm branşında Avrupa ikincisi olan ve yine aynı branşta bölge ve Türkiye Şampiyonu olan, İzmir’de yapılan basketbol şampiyonasında Ege Bölgesi şampiyonu olan, Antalya’da yapılan futbol şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan; Voleybol’da Türkiye ikinciliği ve Bowling de Türkiye altıncılığı elde eden Çamlık İlköğretim Okulu ve İş Okulu Spor Kulübü’nün özel sporcularına çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı