REKLAMI GEÇ

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Denizlili Milli Boksör Selma Yağcı, Fransa’da yapılan AB Bayanlar Boks Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

/ DENİZLİHABER / 12 Aralık 2007 Çarşamba, 01:00

Fransa’da gerçekleştirilen, AB Bayanlar Boks Şampiyonası’nda, Denizlili Milli Boksör Selma Yağcı, şampiyon oldu. Avrupa ve Dünya şampiyonalarında dereceleri bulunan Yağcı, Fransa’daki şampiyonadan önce hedefinin şampiyonluk olduğunu açıklamıştı. Yağcı, aldığı şampiyonlukla hedefine ulaşmış oldu.

Selma Yağcı, Fransa’da yapılan şampiyonada, daha önce Dünya Şampiyonası’nda yenildiği Rus rakibi ile ilk turda karşılaşan ve rakibini ikinci raundda sayı farkı ve hakem kararıyla yenen Selma Yağcı, Romanya’dan şampiyonaya katılan rakibini de saf dışı bıraktı. Final maçını ise Polonyalı rakibini de yenen Yağcı, şampiyonluğa ulaştı.

AB Boks Şampiyonası’nda, yıllardır çalışmasının karşılığını aldığını belirten Yağcı, 2008 çalışmalarına da programın belirlenmesiyle birlikte başlayacağını söyledi. Yağcı, sponsorlukla ilgili sıkıntılarının da sürdüğünü ifade ederek, Denizli’de kalıp kalmayacağının ise Ocak ayında kesinlik kazanacağını söyledi. Yağcı, kulübünden bir takım istekleri olduğunu, bunların gerçekleştirilmemesi halinde Fenerbahçe ya da Kocaeli Belediyespor ile görüşebileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı