REKLAMI GEÇ

PAÜ “Pas-Pas” Futbol Turnuvası başladı

Pamukkale Üniversitesi Geleneksel “Pas-Pas” Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılışını rektör vekili Prof. Dr. Halil Kumsar, Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, kaptan Yusuf Şimşek ve futbolcular yaptı.

/ DENİZLİHABER / 4 Aralık 2007 Salı, 01:00

Pamukkale Üniversitesi tarafından bu yıl ilk kez yapılan ve her yıl vize sınavlarından sonrası yapılması düşünülen “Pas-Pas” Futbol Turnuvası açılış töreniyle başladı. Tören öncesi Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Halil Kumsar, Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Kaptan Yusuf Şimşek ve yeşil-siyahlı futbolcular Spor Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Bu tür organizasyonların önemine değinen Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Halil Kumsar, turnuvanın öğrenciler açısından kaynaşma sağlayacağını kaydetti. Kumsar, “Denizlispor camiasını bu tür etkinliklerde yanımızda görmek çok güzel. Çeşitli spor organizasyonlarında da her zaman birlikte olmayı arzuluyoruz” dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, tesisleri yakından incelediğini ve her anlamda profesyonel bir yapılanma gördüğünü kaydetti. Kurtar, “Türkiye’de böyle tesis görmek zor. Üniversite ve Denizlispor olarak işbirliğiyle uluslararası arenada sporcular yetiştirmeliyiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Halil Kumsar, Kurtar ve kaptan Şimşek’e plaket verdi.

Daha sonra turnuvanın açılış vuruşunu yapmak üzere Pamukkale Üniversitesi Halı Sahaları’na gidildi. Turnuvanın açılış vuruşunu teknik direktör Güvenç Kurtar ve kaptan Yusuf Şimşek yaptı.

Turnuvada 60 takım, 600 sporcu, 30 organizasyon görevlisi, 10 hakem, güvenlik ve sağlık görevlileri ile toplam 700 kişi turnuvada yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı