REKLAMI GEÇ

VALİLİK KUPASI, YEŞİLKÖYSPOR’UN

VALİLİK KUPASI, YEŞİLKÖYSPOR’UN

Denizli Amatör Futbol Sezonu Valilik Kupası Konakspor’u 7-6 yenen Yeşilköyspor’un oldu.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2010 Pazartesi, 18:36

Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı, her iki takımın yöneticileri ve antrenörleri ile yaklaşık 2 bin sporsever izledi.

Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarının 62. Dakikasında Yeşilköyspor’dan Arif, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Karşılaşmayı on kişi sürdüren Yeşilköyspor karşısında, Konakspor baskısını arttırdı. Ancak bu yarıda da gol sesi gelmedi. Normal sürenin 0-0 sonuçlanması üzerine 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynandı. İlk uzatma devresinde gol sesi gelmezken ikinci uzatma devresinde Yeşilköyspor’dan Neşet güzel bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Konakspor beraberliği yakalamak için baskınını arttırmaya başladı. Baskılar sonuç verdi ve 115. dakikada Mustafa Ali’nin ayağından kazandığı golle Konakspor beraberliği yakaladı.

Maçın uzatma devreleri her iki takımın attığı gollerle 1-1 sona erdi. Eşitliğin bozulmaması üzerine penaltı atışlarına geçildi. Her iki takımın 5’er penaltı kullandığı penaltı atışları sonucunda birer penaltı kaçırmalarından dolayı eşitlik yine bozulmadı. Eşitliğin bozulmaması üzerine seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışları sonucunda bir penaltıyı değerlendiremeyen Konakspor karşısında 6-5 üstünlük sağlayan Yeşilköyspor, karşılaşmayı da 7-6 kazanarak Valilik Kupası’nın sahibi oldu.

Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Yeşilköyspor’a kupasını, Vali Yavuz Erkmen verdi. Her iki takımın sporcularını verdikleri centilmence mücadeleden dolayı kutlayan ve madalyalarını veren Vali Erkmen, Valilik Kupasını da Yeşilköyspor Kaptanı İbrahim’e verdi. Kupalarını Vali Erkmen’in elinden alan Yeşilköysporlu futbolcu, teknik adam ve yöneticiler saha içinde büyük sevinç yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı