REKLAMI GEÇ

Voleybol’a Denizlispor damgası

Voleybol’a Denizlispor damgası

Toplamda 3 kategoride mücadele eden Denizlispor Bayan Voleybol Takımları sezonu 5 kupa ile kapattı.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2010 Pazartesi, 17:54

İl içersinde yapılan müsabakalarda başarılarıyla adından söz ettiren Denizlispor Voleybol branşı Yaş Grubu, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 3 kategoride toplam 5 kupayla Denizli voleybolunda tek isim oldu.

Yaş gruplarında il ikinciliği ve il üçüncülüğüne adını yazdıran Denizlispor Voleybol altyapısı, Gençler kategorisinde elde ettiği il birinciliği ile gittiği grup maçlarında ikinci oldu. Yıldızlarda ise il birinciliği ve ikinciliği elde eden kızlar Karma Takımda da görev alarak grup birinciliği ve yarı finalde elde ettiği birincilik ile İzmir’de yapılan Türkiye Finali’nde Denizli’yi temsil etti.

2009-2010 sezonunda 2. Lig’de mücadele eden A Takımın geleceği olan kızlar bu başarılarından dolayı Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 5 kupa ile ödüllendirildi.

Denizlispor Voleybol Antrenörü Osman Kartop yetenekli oyunculara sahip olduğunu belirterek Denizli Voleybolunun hak ettiği yere gelmesi için Denizlispor olarak amaçlarının milli takımlar seviyesinde sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi. Kartop, “Başarılarından dolayı sporcularımla gurur duyuyorum. Başarılarımız tesadüf olmadığı gibi inançlı ve azimli bir çalışmanın eseridir” dedi.

Öte yandan kulüp bünyesinde faaliyetlerine devam eden Voleybol branşında yaz dönemi kurslarının başladığını hatırlatan Kartop, 1998- 2001 doğumlu gençler ile 1997- 1994 doğumlu gençleri kapsayan kurslara talebin yüksek olduğunu belirterek gösterilen ilgiye teşekkür etti. Kartop, kayıtların sona erdiğini ve çalışmaların start aldığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı