REKLAMI GEÇ

BBC Beyaz Cennet Pamukkale’yi ele aldı, tüm yönleriyle tanıttı

BBC Beyaz Cennet Pamukkale’yi ele aldı, tüm yönleriyle tanıttı

Dünyanın gözde turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale BBC’nin de ilgisini çekti. Dünyaca ünlü haber sitesi Pamukkale’yi ana sayfasında ele aldı, tüm yönleriyle tanıttı. BBC’nin bu haberi milyonlarca kişinin Pamukkale’yi tanımasını sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2019 Cuma, 11:12

Pamukkale tartışmasız Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri. Travertenleri, şifalı suları, tarihi kalıntıları ve Hıristiyanlık açısından önemi ile ön plana çıkan Pamukkale, geçtiğimiz yıl 2 milyonun üzerinde turist ağırladı.

Pamukkale, düzenlenen özel kampanyalar ile dünyaya tanıtılmaya çalışılırken, dünyaca ünlü haber kanalı BBC Beyaz Cennet’i sütunlarına taşıdı.

BBC’nin ana yayın organları Beyaz Cennet Pamukkale’yi tüm yönleriyle ele alan bir tanıtım yazısı yayınladı.

Bir çok sayfasını Pamukkale’ye ayıran BBC, Beyaz Cennet’in eşsiz travertenlerini, şifalı sularını, tarihi kalıntılarını, balon turlarını özel veriler ile harmanladı ve okurlarına sundu.

DENİZLİLİ TURİZMCİLER MEMNUN
Denizlili turizmciler BBC’nin yaptığı bu çalışmanın Pamukkale için büyük önem taşıdığını söyledi. BBC’nin Beyaz Cennet’i dünyaya daha fazla açmak için ortaya koydukları çabaya ciddi bir destek sağladığını belirten turizmciler, Pamukkale’nin bundan sonraki süreçte tanınırlığının artacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı