REKLAMI GEÇ

DENTUROD Genel Kurulu gerçekleşti

DENTUROD Genel Kurulu gerçekleşti

Denizli’nin turizm sektöründeki en önemli sivil toplum kuruluşu olan DENTROD’da genel kurul yapıldı. Yönetim sayısı artarken kadro yeni isimlerle güçlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 10:18

Denizli’nin tanıtımına yönelik çalışmaları ile öne çıkan Denizli Turistik Otelviler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) olağan genel kurulunu Anemon Otel’de gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu üyesi sayısı 10 kişiye çıkarıldı kadro güçlendirildi.

Gazi Murat Şen’in başkanlığındaki yeni yönetimde Faik Pişkin, Kerim Erkan Ceylan, Levent Altuntaş, Şeref Karakan, İsmail Aksoy, Ahmet Özer Başoğlan, Seher Gökçe, Murat Taşlıcalı ve Mutlu Sarp görev aldı.

Güven tazeleyen Başkan Şen yaptığı değerlendirmede DENTUROD olarak hem kamu hem yerel yönetim hem de sivil toplum kuruluşları ile uyumlu çalışmalar içinde olduklarını belirterek; “Denizli’de turizmin gelişmesi, hakettiği noktala gelebilmesi için bundan sonra da güçlenen yönetimimiz ile birlikte yeni projeler üreteceğiz” diye konuştu.

Denizli’de artan yerli turist potansiyelenin DENTUROD’un gerçekleştirdiği tanıtım ve organizasyonlarla sağlandığına değinen Başkan Şen, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gerçekleştirdiğimiz Termal İyi Gelir projemizi daha da geliştirerek etkin bir şekilde bu yıl da sürdürmek istiyoruz. Denizli’yi seven herkesin, her sivil toplum kuruluşunun bu projeye destek vermesini istiyoruz” dedi.

Yurt dışında gerçekleşen tanıtım organizasyonlarında Denizli’yi tanıtmaya devam edeceklerinin altını çizen DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “İngiltere, Hollanda, Almanya, Rusya, BAE,  Dubai ve Singapur’da gerçekleşen büyük fuarlarda tanıtım faaliyetlerimiz sürecek. Bunun yanında turizm sektörünün dışındaki sektörlerin de yurt dışında katıldıkları fuarlarda belli noktalarda Pamukkale’nin tanıtımını yapmayı planlıyoruz. Bu tür tanıtımların turizme katkısı küçümsenemez” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı