REKLAMI GEÇ

Çınar’da infaz girişimi

Çınar’da infaz girişimi

Çınar’ın göbeğinde infaz girişimi. Genç bir adam önce kalabalık bir grubun saldırısına uğradı daha sonra ensesinden tek kurşunla vurularak yaralandı. Durumu kritik.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2015 Pazartesi, 23:19

Bu gece Delikliçınar Meydanı silah sesi ile irkildi. Candoğan Parkı önünde bir kişi silahlı saldırıya uğradı. Görgü tanıklarının ifadesine göre 25 yaşındaki Tolga Kayaoğlu yoldan geçtiği sırada önce bir araç yanına yanaştı ve içinden çıkan kalabalık grup gence saldırdı.

Zorla otomobile bindirilmek istenen Tolga Kayaoğlu direnç gösterince bu kez kavgaya karışanlardan bir kişi silahını çıkararak ensesinden vurdu. Saldırganlar olay yerinden hemen uzaklaşırken görgü tanıklarının haber verdiği 112 Acil ekipleri Tolga Kayaoğlu’na ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Saldırıya uğrayan Kayaoğlu, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kayaoğlu’nun kafasındaki mermi çekirdeği yapılan tetkiklerle tespit edildi. Hemen ameliyata alınan Kayaoğlu’nun durumunun kritik olduğu belirtildi.

Diğer yandan olayın faili olduğunu söyleyen bir kişi Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. 34 yaşındaki S.K. adlı kişi Tolga Kayaoğlu’nu kendisinin tabanca ile vurduğunu öne sürdü.

20042015_yara_ic1

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri bir süre silahtan çıkan boş kovanı aradı. Olay yeri inceleme uzmanları, saldırının gerçekleştiği yerde kanıt topladı.

Saldırı saniye saniye çevredeki esnafın güvenlik kameralarına yansırken, S. K. ile saldırıya uğrayan Tolga Kayaoğlu arasında daha önceden devam eden bir tartışma olduğu öne sürüldü. Tekstil işçisi Tolga Kayaoğlu’nun kısa süre önce Denizli Kapalı Cezaevi’nden tahliye olduğu belirtiliyor.

Yorumlar

ayhan   -  Bağlantı 21 Nisan 2015, 00:32

işte yeni Türkiye

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı