REKLAMI GEÇ

Emniyet Müdürü Demir muhtarlarla buluştu, kent güvenliği masaya yatırıldı

Emniyet Müdürü Demir muhtarlarla buluştu, kent güvenliği masaya yatırıldı

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların emniyet ile vatandaşlar arasında en önemli köprü olduğunu belirten Demir, güvenlik hizmetlerinin eksiksiz verilebilmesi için muhtarlara büyük görevlerin düştüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2017 Salı, 15:16

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmada muhtarların sorunlarını dinleyen Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, ilçe ve şube müdürlerine gerekli talimatları verdi, yaşanan sıkıntıların hızla ortadan kaldırılmasını istedi.

“MUHTARLAR EN ÖNEMLİ KÖPRÜ”
Kentin güvenliğinin sağlanması sürecide en önemli muhtarlara büyük görevlerin düştüğünü belirten Mevlüt Demir, muhtarların halk ile emniyet arasındaki en önemli köprü olduğunu söyledi.

Demir, “Güvenlik hizmetlerinin etkin ve hızlı yapılabilmesi için, toplumla iç içe olan, halk ile emniyet arasında en önemli köprü vazifesi gören muhtarlarımıza büyük görevler düşüyor. Güvenlik hizmetlerinin toplumun kılcal damarlarına kadar götürülebilmesi için muhtarlarımız ile sürekli irtibat halinde olmak istiyoruz” dedi.

Muhtarlar ile Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in buluşması, kentin daha huzurlu hale getirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması için alınacak önlemlerin tartışılmasıyla son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı