REKLAMI GEÇ

Adliye’ye sevkleri ertelendi

Adliye’ye sevkleri ertelendi

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’nin yaşamını yitirdiği ve Türkiye’yi yasa boğan trafik kazasının yankıları geçmiş değil. Kazaya karışan kamyon sürücüsü U.T. ve kamyon sahibi Z.A.’nın gözaltı sürelerinin devam ettiği Adliye’ye sevklerinin ertelendiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2017 Cumartesi, 18:19

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaaffer Akşehirli’nin yaşamını yitirdiği kazanın yankıları sürüyor. 1 Başsavcı Vekili ve 1 savcının özel olarak görevlendirildiği soruşturmada kazaya karışan kamyonun şoförü U.T. ve kamyon sahibi Z.A.’nın gözaltı ve sorgu işlemleri devam ediyor.

Kaza sonrası olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken yakalanan kamyon şoförü U.T.’nin SRC belgesinin de olmadığı, kamyonun ise araç muayenesinin bulunmadığı ortaya çıkınca, kamyon sahibi Z.A. da gözaltına alınmıştı. Şoför ve kamyon sahibinin, tutuklama istemiyle bugün mahkemeye sevk edilmesi bekleniyordu. Ancak edinilen bilgiye göre U.T. ve Z.A.’nın gözaltı sürelerinin devam ettiği Adliye’ye sevklerinin ertelendiği öğrenildi.

Üzücü olayla ilgili bir Başsavcı vekili ve 1 Cumhuriyet Savcısı özel olarak görevlendirildi. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı 2 kişilik özel ekiple soruşturmayı, her detayı ince ince değerlendirip büyük bir titizlikle yürütüyor. Ayrıca özel ekibin tüm ihtimalleri de göz ardı etmediği öğrenildi. Her ne kadar uzmanların ilk raporları olayın bir kaza olduğuna işaret etse de medyada çıkan haberler dahil her ihtimal masaya yatırılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı