REKLAMI GEÇ

8 zehir taciri tutuklandı

8 zehir taciri tutuklandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Pamukkale Üniversitesi çevresinde drone ve narkotik köpeklerinin da kullanıldığı operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2018 Cuma, 19:07

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, 3 aylık titiz bir çalışmanın ardından Pamukkale Üniversitesi çevresine çöreklenen torbacılara karşı kapsamlı bir operasyon düzenlemişti.

Özel Harekat Polislerinin de desteklediği operasyonda 28 ekip görev almış, belirlenen 8 ayrı adrese şafak vakti operasyon düzenlenmişti.

Kapıların koçbaşlarıyla kırıldığı, “Cahaco” ve “Jiby” isimli dedektör köpeklerinin de görev aldığı operasyonlarda zehir taciri 8 kişi gözaltına alınmıştı.

Operasyonların ardından 2 gün Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu ticareti yapma suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlılar B.B. Ç.K. Ş.Z. A.Ş. Ş.D. Ç.Ç. M.I. ve S.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar kapsamında uyuşturucu çetesinden farklı tarihlerde uyuşturucu aldıkları belirlenen ve aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 35 kişi hakkında da işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı