REKLAMI GEÇ

Gazinocu namus cinayeti kurbanı

Gazinocu namus cinayeti kurbanı

Muğla’da cesedi bulunan Denizlili gazinocu Ünal Yılmaz’ın cinayet kurbanı olduğu ortaya çıktı. Jandarma, Çameli’de yaşayan bedensel engelli Ö.A. ile eşi H.A’yı gözaltına aldı.Ö.A., ifadesinde “Namusumu temizlemek için vurdum” dedi

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2011 Cumartesi, 17:44

Geçen 3 Eylül’de, Çameli İlçesi, Kolak Köyü’nden motosikletiyle ayrılan iki çocuk babası gazinocu Ünal Yılmaz’ın gece eve dönmemesi üzerine yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma Yılmaz’ı ararken, beş gün sonra acı haber Muğla’nın Dalaman İlçesi’ne bağlı Narlı Köyü’nden geldi. Köylülerin yol kenarında bulduğu, av tüfeğiyle vurulmuş ve karının sağ tarafından kesici alet yarası olan erkek cesedinin Yılmaz’a ait olduğu anlaşıldı. Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma kapsamında, üç ay sonra öldürülen Yılmaz’ın Çameli’nin Kolak Köyü’nden 10 zanlıyı Dalaman’a getirdi. Jandarmadaki sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen 10 zanlı, işlemlerinin ardından ertesi gün sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Soruşturmayı daha da derinleştiren jandarma, serbest kalan zanlılardan bir süre önce çalıştığı inşaattan düşüp, belden aşağının felç olması nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ö.A. ile H.A., üzerinde yoğunlaştı. Jandarma, genç çifti Kolak Köyü’ndeki evlerinde tekrar gözaltına aldı. Dalaman’a getirilen çiften Ö.A., sorgusunda suçunu itiraf etti. Ö.A., Yılmaz’ı eşiyle ilişkisi olduğunu söyleyerek iftira attığı için öldürdüğünü ileri sürüp, “Eşimi, karalamak istedi. Namusumu temizledim. Daha sonra cesedi, eşimin de yardımıyla Narlı Köyü’ne götürüp, attık. Pişman değilim” dedi. Ö.A. ve eşi H.A., işlemlerinin ardından  adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı