REKLAMI GEÇ

Parça tesirli patlayıcı 1 kg ağırlığındaymış

Parça tesirli patlayıcı 1 kg ağırlığındaymış

Dün akşam kontrollü bir şekilde patlatılarak imha edilen patlayıcının içereğine yönelik bilgiler her geçen saat netleşiyor. Valilik ve emniyet suskunluğunu korurken, elde edilen yeni bilgilerin arasında patlayıcının bir kilogram ağırlığında olduğu ve içine metal parçaların ve çivilerin yerleştirildiği ortaya çıktı!..

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2018 Cumartesi, 14:20

Denizli Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü’nün hala suskunluğunu koruduğu patlayıcıyla ilgili Denizlihaber.com yeni bilgilere ulaştı.

Denizli-Antalya Karayolu Ulus Kavşağı’ndaki trafik lambasına elektrik panosu şeklinde yerleştirilen el yapımı patlayıcı, bir belediye personelinin dikkatiyle ortaya çıkmış, kontrollü bir şekilde imha edilmişti. Denizli çok yüksek bir sesle patlayan o patlayıcıyla ilgili detayları merak ederken Denizlihaber.com iz sürmeye devam ediyor.

Patlayıcı ile ilgili sis perdesi her geçen saat aralanmaya başladı. Patlayıcının boyutları ile ilgili yeni ulaşılan bilgiler henüz doğrulanmasa da ürkütücü boyutta. Keza yaklaşık 1 kilogram ağırlığındaki patlayıcı, yüksek tesirli olarak hazırlanmış.

Teröristlerin hedefinin öldürmeye yönelik olduğu gözlenen patlayıcıya metal parçaların ve çivilerin konduğu da gelen bilgilerin arasında.

Uzmanlar 1 kilogramlık parça tesirli bombanın yaklaşık 5-6 metrekarelik alanda çok etkili bir öldürücü silah olduğunun altını çiziyor.

Şimdi Denizli, bu patlayıcının ne zaman hangi örgüt tarafından o bölgeye konduğu ve ne zaman patlatılmak istendiği gibi soruların yanıtlarını merak ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı