REKLAMI GEÇ

Patlamaya temizlik yaparken yakalandı

Patlamaya temizlik yaparken yakalandı

Bayramyeri’nde tüpgaz patlamasına işyerinin önünü süpürürken yakalanan 41 yaşındaki Yaşar Dağüstü, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2014 Cumartesi, 11:02

Selçuk ve eski Sarayköy caddelerini bağlayan 357 Sokak’ta unlu mamuller satan bir işyerinde dün sabah saatlerinde meydana gelen patlamada, 1 kişi yaşamını yitirirken, 35 kişi de yaralanmıştı. Kulakları sağır edercesine bir sesle meydana gelen patlamaya kimileri işyerinde, kimileri yoldan geçerken yakalandı. Bu olaydaki 35 yaralıdan birisi de tabela ve davetiye işleri yapan Yaşar Dağüstü oldu.

Görgü tanıklarının anlattığına göre, Yaşar Dağüstü’nün genelde işyerini sabahları saat 09.30 sıralarında açtığını, patlamanın olduğu gün ise biraz daha erken geldiğini belirterek, “Komşularıyla cumalaşmasının ardından süpürgeyle dükkanının önünde temizliğe başladı. Kısa süre sonra da korkunç bir patlama sesi duyuldu. Cam parçaları ve içeriden fırlayan eşyalar sokağa dağıldı. Bu arada patlamanın etkisiyle dışarıdan dükkanın içine düşüyor” dedi.

Olaydan sonra işyerinden itfaiye ekiplerince çıkarılan Yaşar Dağüstü, sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olduğu bildirilen Dağüstü’nün tedavisi sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı