REKLAMI GEÇ

Polis eşinden Emniyet Müdürü’ne tepki

Polis eşinden Emniyet Müdürü’ne tepki

Geçirdiği bunalım sonrasında başına dayadığı beylik tabancasının tetiğine dokunarak yaşamına son veren polis memuru Halil Gürbüz’ün (43) cenazesi toprağa verilirken, eşi Semra Gürbüz, cenaze töreninde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’a “Polisinize sahip çıkmadınız” diyerek tepki gösterdi.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 28 Mart 2015 Cumartesi, 17:33

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli, evli ve iki çocuk babası Halil Gürbüz, bugünü saat 05.00 sıralarında Akkonak Mahallesi’ndeki evinde beylik tabancasını başına dayayıp ateş etti.

Meslektaşları arasında “Gülen Adam” olarak bilinen Gürbüz için Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene İl Emniyet müdürü Hüseyin Namal ve Gürbüz’ün çalışma arkadaşları katıldı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından da Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

EŞTEN TEPKİ
İntihar eden polis memurunun eşi Semra Gürbüz, cenaze töreninde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’a bir başka birime geçmesine izin vermediği gerekçesiyle “Sahip çıkmadınız polisinize. Ne yapıyorsunuz burada? Daha çok cenaze iner buraya” sözleriyle tepki gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı