REKLAMI GEÇ

Polisten uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Polisten uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, il genelinde birbiri ardına gerçekleştirdiği operasyonlarla zehir tacirlerine büyük darbe vurdu. Apartlarda başlayan operasyonlar, ikamet ve araçlarda da sürdü. Çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 20 zanlı gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 11:25

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle savaşını sürdürüyor. İl genelinde yapılan çalışmalar ve alınan istihbarat bilgileri ışığında harekete geçen polis, birbiri ardına operasyonlar düzenledi.

APARTLARA ZEHİR BASKINI
İl merkezinde bulunan bazı apartların uyuşturucu satış merkezi olarak kullanıldığını belirleyen polis, satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu madde ele geçirdi.

DUR İHTARINA UYMADI
Bir başka operasyonda Antalya yolu üzerinde dur ihtarına uymayan bir araç takibe alındı ve kısa sürede yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, özellikle motor bölümüne gizlenmiş halde uyuşturucu bulundu. Uyuşturucuların kokain ve eroin olduğu belirlendi.

İKAMETE BASKIN
Bir başka operasyonda ise tespit edilen bir adreste uyuşturucu imal ve satışının yapıldığı belirlenince ekipler şok bir baskın düzenledi. Buradaki aramada da sentetik uyuşturucular ile metamfetamin ele geçirildi.

20 ZANLI GÖZALTINDA
Gerçekleştirilen operasyonlarda 151 gram esrar, 150 gram eroin, 31 gram metamfetamin, 0,4 gram kokain, 3,3 gram sentetik kannobinoid maddesi ve 89 adet uyuşturucu hap ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen para ele geçirildi. Operasyonlarda 20 zanlı gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 11 zanlının 3’ü tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı