REKLAMI GEÇ

TAPU’DA SİLAH SESLERİ

TAPU’DA SİLAH SESLERİ

İki müteahhit, Denizli Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde birbirine girdi. Biri, diğerinin belindeki silahı aldı, önce eski ortağının kafasına tabancanın kabzasıyla vurdu, sonra da duvara ateş etti. Tapuda silah sesini duyan vatandaşlar, korku dolu dakikalar yaşadı.

/ DENİZLİHABER / 4 Haziran 2010 Cuma, 12:28

Denizli Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde, iki eski ortak arasında çıkan tartışma, vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında, Özel İdare İş Hanı’nın koridorunda meydana geldi. Daha önce birlikte iş yapan iki müteahhit arasında çıkan tartışmada, silahlar konuştu.

Birinci Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü’nün önünde bekleyen M.B. (49), daha önce birlikte müteahhitlik yaptıkları M.T. (50) ile koridorda karşılaştı. Eskiden kalan alacak verecek meselesi nedeniyle, M.B. ile M.T. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.B., M.T.’nin üzerinde taşıdığı ruhsatlı silahı alarak, kabzasıyla M.T.’nin burnuna vurup, daha sonra 7 el duvara ateş etti. 9 el ateş edilen silahtan çıkan mermilerin kimseye isabet etmemesi, faciayı önledi.

Olayın gerçekleştiği sırada tapuda olanlar ve oraya gelen vatandaşlar, panik yaşadı. Olay yerinden kaçmak isteyen M.B., yanındaki bir kişiyle birlikte, polis tarafından yakalandı. Burnundan yaralanan M.T’nin tedavisi ise Denizli Devlet Hastanesi’nde yapıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı