REKLAMI GEÇ

Zehir operasyonunda 13 tutuklama

Zehir operasyonunda 13 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri gerçekleştirdiği başarılı operasyon ile torbacı ve bunlara uyuşturucu temin eden 15 zanlıyı yakaladı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 13’ü tutuklandı. Ayrıca uyuşturucu kullandığı belirlenen 40 kişi hakkında da işlem yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2018 Pazartesi, 10:48

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri Pamukkale’nin Aktepe Mahallesi’nde uyuşturucu satışı yapıldığına dair bilgi almasının ardından kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Polis, İ.D.nin il dışından getirdiği uyuşturucuları akrabası Y.D. ile birlikte sokak satıcılarına dağıttığını belirledi. Büyük operasyon için düğmeye basan polis, önce bu kişilerden uyuşturucu alan 7 sokak satıcısını yakaladı.

3 aylık bir çalışmanın ardından sabah erken saatlerde belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Bu kişilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 160 gram eroin, 92 adet uyuşturucu hap, 8 gram metamfetamin, 3 gram esrar, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet av tüfeği, silahlara ait fişekler ve 19.800 TL’lik sahte banknot ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan 9.220 TL haksız kazanca el konuldu.

Gözaltına alınan 15 zanlı işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 13’ü tutuklandı, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonlar kapsamında uyuşturucu kullandığı belirlenen 40 kişi hakkında da işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı