REKLAMI GEÇ

Baro binasında sona gelindi

Baro binasında sona gelindi

Denizli Barosu yeni hizmet binası inşaatının tanıtım toplantısında, davetlilere köfte ekmek ikram etti. Baro, yüzde 75’i tamamlanan ve 7 milyon liraya mal olması beklenen hizmet binasına 5 Nisan’da taşınacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2015 Salı, 14:52

Denizli Barosu’nun, yeni hizmet binası inşaatının tanıtım toplantısı yapıldı.

denizli-baro-hizmet-binasi-insaat-tanitim-ic-2
İnşaat alanında gerçekleştirilen tanıtıma, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Adalet Komisyonu Başkanı Halil Uçar, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, hakim ve savcılar ile avukatlar katıldı.

denizli-baro-hizmet-binasi-insaat-tanitim-ic-1

EKMEK ARASI KÖFTE İKRAM EDİLDİ
Öğle arası gerçekleştirilen tanıtım toplantısında davetlilere köfte ekmek ve ayran ikram edildi. Ayaküstü yenilen köfte ekmek, protokol üyelerini öğrencilik yıllarına götürdü, anılar tazelendi. Organizasyonda ikramlar Grandberg Tabldot tarafından verildi.

denizli-baro-hizmet-binasi-insaat-tanitim-ic-3

BARO 5 NİSAN’DA TAŞINACAK
İnşaat halindeki binanın 400 kişilik konferans salonu olarak kullanılması planlanan zemin katta gerçekleştirilen tanıtım toplantısı slayt gösteri ile başladı. Baro binası hakkında bilgi veren Baro Başkanı Müjdat İlhan, “3 bin 455 metrekarelik alan üzerine semin+4 katlı olarak inşa edilen yeni hizmet binamızın yapımı tamamen Baro yönetimi ve üyelerimizin katkılarıyla başlanmıştır. Zemin katı, 400 kişilik konferans salonu ve ticari alanlar oluşturacak. Ticari alanları daha sonra gerçekleştireceğimiz ihale ile işletmeye açılacak ve geliri ile binamızın giderleri karşılanacak. Bir üst kat Denizli’ye hizmet edecek CMK üyeleri için ayrıldı. 2. Kat baro başkanlığı ve idari katı, 3. kat yine staj öğrencilerimizin kullanabileceği salonlar ve genç avukatlarımızın sosyal aktivitelerinde kullanmaları için 100’er kişilik salonlar olarak kullanılacak. 4. katı ise yine hem Denizli halkına hem de üyelerimize hizmet verecek restoran olarak inşa edildi” dedi.

denizli-baro-hizmet-binasi-insaat-tanitim-ic-4

DENİZLİ GÜZEL BİR BİNAYA KAVUŞACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı ve avukat Osman Zolan, hukuk fakültesinden mezun olup Denizli’de 1986 yılında adliye olarak kullanılan Merkezefendi Kaymakamlık binasında staja başladığını belirterek, “Ben mesleğe başladığımda baronun bir binası bile yoktu. Fiziki koşullar çok önemlidir. Ancak o binalara kimlik kazandıracak olan da kişilerdir. Avukat arkadaşlarımız ve Denizli güzel bir binaya kavuşmuş oldu ama içini dolduracak olanlar yine avukatlardır” dedi. Mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarına da tavsiyelerde bulunan Başkan Zolan, “En büyük güç ve sermaye bilgidir. O nedenle ben meslektaşlarıma her zaman kendilerini yenilemelerini ve gelişmeleri yakından takip etmelerini öneririm” diye konuştu.

denizli-baro-hizmet-binasi-insaat-tanitim-ic

Yüzde 75’i tamamlanan Denizli Barosu yeni hizmet binası, 7 milyon liraya mal olacak. İnşaatın Nisan ayında tamamlanması planlanıyor ve 5 Nisan’da da Baro yeni yerine taşınmış olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı