REKLAMI GEÇ

TKDK çalışanları kan bağışında bulundu

TKDK çalışanları kan bağışında bulundu

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Koordinatörlüğü çalışanları, aileleriyle birlikte ikinci kez kan bağışında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2013 Salı, 11:56

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Koordinatörlüğü çalışanları kan bağışında bulundu.

TKDK Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren, bu tür sosyal projelerde yer alacaklarını belirterek, daha önce çocuk yuvasını ziyaret ettiklerini söyledi. Kızılay’ın kan kampanyası çerçevesinde ikincisi düzenlenen kan bağışının önemine vurgu yapan Dağdeviren “Kan bağışlamak, hayat kurtarmanın yanı sıra, kişinin kendi sağlığı açısından da önemlidir. Kan vermek yaşamsal öneme sahiptir. Karşılık beklemeksizin yapılan kan bağışı daha da önem taşıyor” dedi.

İl Koordinatörlüğünde çalışan 30 personelin kan bağışında bulunduğunu açıklayan Dağdeviren, “Hayatın gelecekte neleri hazırlayacağını bilemeyiz. Düzenli aralıklarla bu kampanya çerçevesinde kan bağışında bulunacağız. ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu kan bağışında toplam 30 personelimiz ve ailelerimizde kan bağışında bulunarak desteklerini veriyor. Bugün eşim bu kapsamda kan bağışından bulunmak için burada ” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı