REKLAMI GEÇ

Denizli’ye Demokrasi Merkezi

Denizli’ye Demokrasi Merkezi

Denizli Barosu ve TMMOB’un Denizli şubeleri, Adalet Sarayı’nın çaprazına, ‘Denizli Demokrasi Merkezi’ yaptırıyor. Bir yıl içinde tamamlanması düşünülen binada, TMMOB’ne bağlı odaların şubeleri ile Baro yer alacak.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2007 Perşembe, 00:00

Denizli Barosu’nun Avukatlar Günü nedeniyle düzenlediği kokteyl, Denizli Adalet Sarayı’nda gerçekleştirildi. Baro üyeleri, işadamları, siyasiler ve Denizli protokolünün katıldığı kokteylde, Denizli Demokrasi Merkezi’nin bir yıl içinde hizmete gireceği müjdesi verildi. Geçtiğimiz yıllarda Denizli Barosu tarafından satın alınan 4 bin 800 metrekarelik alana yapılacak olan Denizli Demokrasi Merkezi, tüm sivil toplum örgütlerine açık olacak. Çeşitli etkinliklerin düzenlenebilmesi amacıyla balo ve konferans salonlarının da yapılmasının planlandığı merkezin temeli, 31 Temmuz’da atılacak. Denizli Barosu ve TMMOB’nin Denizli şubelerinin birlikte yaptıracağı bina, Denizli’nin sosyal faaliyetlerine de ev sahipliği yapacak. Kokteylde bir konuşma yapan Denizli Barosu Başkanı Adil Demir, “Denizli Demokrasi Merkezi’nde, baromuz ve TMMOB’un Denizli şubeleri ve temsilcilikleri bulunacak. Bu bina herkese açık bir bina olacak. Denizli’de sosyal etkinliklerin yapılacağı yer konusunda sıkıntı çekiliyordu. Bu bina ile birlikte bu sıkıntı da ortadan kalkacak. 4 trilyon liraya malolacak binayı, müteahhit firma kat karşılığında inşa edecek. Denizli Barosu’nun bu seneden sonra yapılacak ilk genel kurulunu da yeni binamızda yapacağız” dedi.

Denizli Barosu Başkanı Adil Demir ve TMMOB’un Denizli şubelerinin üyeleri, kokteylde birlik mesajı verdi. Konuşmasında meslektaşlarının da gününü kutlayan Demir, “Hukuk, güneş gibidir. Çok yaklaşırsanız yanarsınız, çok uzaklaşırsanız donarsınız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı