REKLAMI GEÇ

Papağandan dans şov

Elit Akvaryumda bulunan Yakup isimli papağan müzik sesine eşlik ederek dans ediyor. Müşterilerin ilgi ile izlediği papağan Yakup bu hareketleri ile iş yerinin en gözde hayvanı haline geldi.

/ DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2007 Pazartesi, 00:00

İstiklal Caddesinde hizmet veren Elit Akvaryumda bulunan hayvanlar yetenekleri ile de göz dolduruyor. Yakup isimli papağan müzik eşliğinde dans ederken, Cabbar isimli papağan ise görünüşü ile fotoğraf yarışmalarında ödül topluyor.

Yakup isimli papağanın oynadığını ilk olarak müşterilerin fark ettiğini belirten Elit Akvaryum sahibi Gökhan Candoğan, “İşyerinde çaldığımız müziklerden dolayı müziğe alışkanlığı oldu. Bir gün müşterimizin biri papağan Yakup’un müziğe eşlik ettiğini fark etti ve bize papağanın dans ettiğini söyledi. İlk başta inanamadık zamanla kendimizde müzik eşliğinde gözledik ve gerçekten eşlik ediyor. Beğendiği müziklerde dans hareketleri ile eşlik ediyor. Özellikle yabancı müzikleri çok seviyor” dedi.

Elit Akvaryum’un gözde papağanlarından biriside duruşu ve heybeti ile dikkat çeken Cabbar. Avusturya düzenlenen fotoğraf yarışmasında Cabbar’ın resmi birincilik ödülünü ilimize getirdi. İşyerinde özel bir bölümde yer alan Cabbar için işletme sahibi çok kıskanç diyor. Duruşu ve güzelliği ile Cabbar’ın iş yerinde yerinin ayrı olduğunu belirten Gökhan Candoğan “Cabbar isimli papağanımız şubat ayında Avusturya’da düzenlenen fotoğraf yarışmasında Denizlili fotoğrafçı Serdar Yağcı tarafından çekilen fotoğraf ile finale kaldı ve birinci oldu. Cabbar, görünüşü duruşu ve güzelliği ile işyerimizin gözde papağanlarından. İlk zamanlar müşterilerimizin omzundan inmezdi, fakat bayanlara karşı kıskançlığı olduğu için bizde özel yer yaptık.”dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı