Merkezefendi operasyonunda Başkan Doğan ile birlikte 17 şüpheli adliyeye sevk edildi
Merkezefendi Belediyesi’ne yönelik yürütülen operasyonda salı günü Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve eşi dahil gözaltındaki 17 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye getirildi.
Merkezefendi operasyonunda söz savcılıkta. Salı günü Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eşi ve başkan yardımcıları dahil 27 kişi gözaltına alındı. Müteahhit firma temsilcilerinden 7 kişi ertesi gün serbest bırakıldı. Bir başkan yardımcısı ve iki daire müdürü bir ertesi günü adli kontrol şartıyla salındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Başkan Doğan dahil 17 şüpheli ise bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden midibüslere bindirilen şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.
Rüşvet, irtikap ve ihaleye fesat karıştırma suçlamalarının yöneltildiği iddia edilen şüpheliler soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı’na ifade verecek.
Gelişmeleri aktaracağız.

One comment on “Merkezefendi operasyonunda Başkan Doğan ile birlikte 17 şüpheli adliyeye sevk edildi”
Hayırlısı neyse o olsun. Her şeyin en kısa zamanda açıklığa kavuşmasını diliyorum.