İçeriğe geç

Ak Parti Merkezefendi’de danışma meclisi toplandı

Ak Parti Merkezefendi teşkilatı, İlçe Danışma Meclisi toplantısında buluştu. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci de katıldı.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 26 Ekim 2025 - 13:33:32 Güncelleme: 26 Ekim 2025 - 13:33:32

Ak Parti’de son dönemde hız kazanan danışma meclisi toplantıları Merkezefendi özelinde yapıldı. İlçe teşkilatı binasındaki toplantıya teşkilatta görevli tüm birimler katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci de toplantıya katıldı ve partililere seslendi. Toplantı salonundaki buluşmada konuşan Zeybekci, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda buluşmalarını sürdürdüklerini belirtti. Zeybekci, “Davamıza gönül vermiş yol arkadaşlarımızla bir araya gelerek, Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda birlik, beraberlik ve istişare içinde çalışmalarımızı değerlendirdik” dedi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir